Ποιοι Είμαστε


Τα αρτοζαχαροπλαστεία “ΖΩΗ”, εδώ και 4 γενιές δραστηριοποιείται στο χώρο της αρτοποιΐας. Από το 1965 δημιουργούμε παραδοσιακά αρτοποιήματα και μοναδικές απολαύσεις θυμίζοντας σε όλους αυτό που μας έμαθαν οι πρόγονοι μας. “ Θα ζυμώνετε όπως θα το κάνατε στο σπίτι σας." Στα αρτοζαχαροπλαστεία “ΖΩΗ” θα βρείτε καθημερινά πέρα από φρέσκο ζεστό ψωμάκι, μεγάλη ποικιλία από βουτήματα, κριτσίνια αλμυρά καθώς και γλυκά, όπως επίσης τσουρέκια πολίτικα με ή χωρίς γέμιση σοκολάτας, γλυκά, τούρτες και πολλές ακόμα λιχουδιές. Στόχος μας είναι να βάζουμε στο τραπέζι σας προϊόντα φτιαγμένα με μεράκι, αγνά υλικά και αγάπη.


Όντας πιστός στην ποιότητα και με μόνο στόχο την διαρκή διασφάλιση της, ο συνεχιστής του έργου των “προηγούμενων” και υπεύθυνος των καταστημάτων,Ζώης Θωμάς, διατηρεί κατάστημα στην Αθήνα, στα Ίσθμια και τώρα και στο κέντρο της Κορίνθου, έχοντας κάνει το επάγγελμα μεράκι.
Έχει φροντίσει όμως και για τους επόμενους, καθώς και ο υιός του Ζώης Χάρης, απόφοιτος της σχολής Etoile by les Chefs και παρακολουθώντας διάφορα σεμινάρια γνωστών Ελλήνων pastry chef, έρχεται να μας ταξιδέψει στις σύγχρονες τάσεις της ζαχαροπλαστικής. Με γνώμονα την εξέλιξη, ψάχνουμε το σύγχρονο, όμως δεν καταργούμε το “πρόσωπο” μας. Είμαστε οικογένεια και βαδίζουμε, έχοντας πίστη στα χέρια μας και στα προϊόντα μας. Ευχόμαστε ολοένα και περισσότερος κόσμος να γνωρίσει από κοντά το μεράκι μας..